Bedrijfsopleidingen op maat van jouw bedrijf

BEDRIJFSOPLEIDINGEN OP MAAT

Bij SYNTRA business organiseren wij opleidingen op maat van jouw bedrijf en jouw medewerkers. Wij brengen samen met jou de gewenste gedragsveranderingen in kaart en zorgen voor een duidelijke bepaling van jouw opleidingsnood.

Daarna matchen we jouw bedrijf met één van onze praktijkgerichte trainers. De trainers van SYNTRA business, één voor één experts in hun vakgebied, staan zelf met beide voeten in de praktijk. Zij brengen jouw medewerkers up-to-date praktijkervaring bij. De opgedane kennis kan dus meteen geïmplementeerd worden in de onderneming.

Na een observatiemoment, bij jou op de werkvloer, stippelen we een traject uit op maat van jouw bedrijf, op maat van jouw medewerkers.

Wil je graag meer weten over onze aanpak? Bekijk hier hoe je met ons in slechts 3 stappen naar succes gaat.

Vraag hier je persoonlijke offerte en opleiding op maat aan.

TER INSPIRATIE

Geen idee van welk hout pijlen maken? Laat je dan inspireren door onze bedrijfsopleidingen die wij regelmatig organiseren. Voor elk van onderstaande domeinen zetten wij graag een aantal interessante opleidingen in de kijker:

IT & MEDIA
MARKETING & SALES
TECHNISCHE OPLEIDINGEN
MANAGEMENT & ONTWIKKELING
TALEN & ADMINISTRATIE
SAFETY & QUALITY

Uiteraard worden ook al deze opleidingen verder uitgewerkt op maat van jouw bedrijf en jouw medewerkers!

Wens je de mogelijkheden van jouw gewenste maatopleiding te verkennen? Vraag hier een gesprek aan met één van onze opleidingsspecialisten. Samen ontwikkelen we een opleiding die bij jouw bedrijf past.

FINANCIËLE ONDERSTEUNING

Wist je dat SYNTRA business door de Vlaamse overheid erkend wordt als opleidingsverstrekker? En dat je daarom beroep kunt doen op subsidies voor een maatopleiding bij SYNTRA business? De tussenkomst via kmo-portefeuille, bedoeld voor alle kmo’s in Vlaanderen, kan afhankelijk van de grootte van het bedrijf tot 30% bedragen. Naast deze subsidies zijn er nog mogelijkheden via sectorfondsmiddelen (cumuleerbaar met de kmo-portefeuille) en Vlaams opleidingsverlof.

Niet helemaal thuis in deze wereld? Geen paniek,hier vind je alles wat je moet weten over subsidiemogelijkheden.

HEB JE EEN VRAAG? WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER.