7 opleidingen die écht geld opleveren

Zorg dat de marktwaarde van jezelf én je bedrijf stijgt!
De wereld is in enkele maanden tijd gigantisch veranderd. Door lockdowns, thuiswerk, technische werkloosheid, sectorale noodkreten en een hoop faillissementen weet de werkende Vlaming vaak niet meer van welk hout pijlen maken. Gelukkig heeft SYNTRA business als opleidingscentrum altijd de blik op de horizon gericht. Wij vinden het onze taak om jou als professional te inspireren en te motiveren.

Iedereen staat stil. Wat doe jij?

Waar iedereen de laatste maanden veelal heeft stilgestaan, willen we je met dit opleidingslijstje een spreekwoordelijke schop onder je derrière geven. Als iedereen stilstaat, is het een goed moment om zelf sprongen vooruit te zetten. We willen je zelfs helpen met kiezen uit ons gigantische aanbod. Met een economische crisis die vlak om de hoek loert, raden we je aan om je eigen kennis te verbreden en jouw marktwaarde te verhogen. Wij selecteerden alvast 7 opleidingen uit ons aanbod die van jou een completere, meer rendabele professional maken. Vooruit! Lezen maar.

 

1. Excel

“Snel een excelletje maken”, “even een planning opstellen” en misschien zelfs “vlug een grafiekje maken”. Microsoft Excel is waarschijnlijk de meest veelzijdige en onderschatte software die er binnen je bedrijf beschikbaar is. In realiteit benut bijna niemand de volledige mogelijkheden van dit prachtige programma. Je moest eens weten wat Excel allemaal voor jou kan doen!

2. Succes met Facebook en Instagram

De moderne werknemer is van alle markten thuis. Je zal dus maar best een brede set aan skills bezitten lijkt ons. Kennis van sociale media zorgt ervoor dat jij met andere ogen naar je werkomgeving kijkt. Als je weet hoe Facebook en Instagram commercieel ingezet kunnen worden voor een beter bedrijfsresultaat, dan gaat er een nieuwe wereld voor je open!

3. Assertiviteit & sociale vaardigheden

Neen zeggen is niet altijd makkelijk. Neen zeggen op een constructieve manier is zelfs moeilijk. Wij kunnen het jou leren. Het gevolg zal zijn dat jij blijer, vrijer en efficiënter je job zal kunnen uitoefenen. Beloofd!

4. Leiding geven

Een team aansturen vergt bepaalde vaardigheden die je vaak pas leert door ervaring. Wij willen je echter een voorsprong geven met deze opleiding zodat je nu al klaar bent voor de volgende stap in je carrière.

5. Commercieel bellen

Wanneer we terug gezellig face-to-face beslissingen zullen kunnen nemen en zonder problemen ‘normale’ vergaderingen kunnen beleggen, weten we niet. Wat we wel weten is dat jij de laatste maanden meer getelefoneerd, geskypet, gezoomd en geteamed hebt dan ooit tevoren. Een commerciële draai geven aan je ‘gesprek op afstand’ zou dan toch nuttig kunnen zijn. Nietwaar?

6. Onderhandelingstechnieken

Goed onderhandelen geeft je een enorme voorsprong in alle soorten deals. Maar hoe kan je je het best wapenen alvorens een onderhandeling aan te gaan? En vooral: hoe bekom je het meest optimale resultaat?

7. Frans voor beginners

Vraiment, mesdames et messieurs… votre français d’école secondaire ne suffirait plus!!! N’hesitez pas et en avant avec la chèvre. Serieus: is het niet eens tijd om Frans onder de 'genou' te krijgen met deze opleiding? (Of misschien wel een andere taal?)