Stay connected met SYNTRA Business

We are on the move. Digitalisering is voor velen geen onbekende meer. Anno 2017 worden we hier overal mee geconfronteerd en is het niet meer weg te denken uit ons leven. Tijdens de digitale week dragen wij graag ons steentje bij aan deze evolutie. Zo hebben wij een aanbod op maat uitgewerkt, maar kan je indien gewenst elke opleiding verder laten aanpassen.

Management rapportering met Excel BI en PIVOT

Deze opleiding is een niet te missen aanrader voor alle kaderleden en verantwoordelijken die zich met financiële rapportering in de brede zin bezighouden en kerngetallen voor zich willen laten spreken. De opleiding geeft jou, als financieel professional, de skills die je nodig hebt om op een efficiënte wijze een managementrapport op te stellen dat makkelijk te vernieuwen is. Het is trouwens zeer makkelijk te gebruiken voor non-excel gebruikers en is visueel aantrekkelijk.

Office 365

Het online bewaren van documenten komt meer en meer om de hoek kijken. De periode van de kasten vol grote kaften behoort stilaan tot een verleden. Office 365 is een verzameling van vele tools en diensten die in de cloud aangeboden worden. Daardoor worden je documenten automatisch bewaard, kan je ze gemakkelijk delen en ze samen met anderen tegelijkertijd bewerken. Ook het sharen van mailboxen doet meer en meer zijn intrede. We maken je graag wegwijs in de talrijke mogelijkheden van office 365.

Werken in de cloud

Als het op het veiligstellen en delen van je bestanden aankomt is werken in de ‘cloud’ al wat de klok slaat. Wat je fysieke opslagmedium ook overkomt, je informatie is veilig. Als je bovendien doordacht met cloud services te werk gaat kom je zo dichter bij het zo begeerde paperless office. In deze opleiding vertrekken we vanuit je verkozen opslagservice. Van daaruit verkennen we manieren om je gebruik van deze service te optimaliseren.

Bent u benieuwd naar al onze andere IT-opleidingen? Ontdek ze hier.