SYNTRA Business vestigt zich in Genkse T2-campus

Nieuw jaar, nieuw adres. Voortaan vind je SYNTRA Business in de T2-campus op het Thor Park te Genk. Een nieuwe hotspot waar dankzij een TECH ecosysteem techniek, talent en opleiding dichter bij elkaar worden gebracht. Een voedzame bodem dus voor SYNTRA Business, dat zorgt voor bedrijfsopleidingen op maat.

Sinds januari 2019 is SYNTRA Business gevestigd in de T2-campus in Genk. Voor wie deze nieuwe hotspot niet kent: T2 is een broeinest voor technologietalent. Want daar is in onze regio momenteel een tekort aan: een groot deel van de openstaande vacatures spreekt boekdelen. Samen met zo’n 100-tal technologiebedrijven engageert T2-campus, waarvan SYNTRA Business een stichtende partner is, zich met een TECH ecosysteem om in te zetten op sterke opleidingen voor techtalent. Ook bedrijfsopleidingen op maat zijn nuttig in dit verhaal, en laat SYNTRA Business daar nu net expert in zijn.

Meer dan 350 techopleidingen

Techniek, talent en opleiding. Dit trio dichter bij elkaar brengen, dat is het doel van zowat 100 technologiebedrijven en de T2-campus op het Thor Park in Genk. Reden? Onze regio heeft technologietalent nodig om te groeien. Concreet zet de T2-campus onder meer méér dan 350 techopleidingen in de etalage: van Arduino Gevorderden tot CERGA Gasmonteur – om er maar twee te noemen.

Ecosysteem zorgt voor verbintenis

Opleidingen is één van de troeven die de T2-campus met verve vooropstelt, maar het nieuwe ecosysteem zorgt op nog meer manieren voor een sterke verbintenis tussen de campus en het bedrijfsleven. Of wat dacht je van bedrijfsbezoeken, workshops of stages? Eindproefbegeleiding, evenementen en seminaries passeren zelfs de revue. En dit alles steeds met dezelfde insteek: de talenten van technische profielen laten ontplooien zodat ze arbeidsmarkt proof zijn. Wat is er nodig op een hedendaagse technische werkvloer? De T2-campus zorgt voor de juiste input.

Je kan SYNTRA Business voortaan bereiken via volgend adres:
Thor Park 8040
3600 Genk
+32 11 30 32 42