SyntraPXL business lanceert nieuw opleidingsaanbod voor medewerkers

Vanaf september zet SyntraPXL business samen met SyntraPXL een nieuw open opleidingsaanbod in de markt. Een perfect alternatief voor wie niet op zoek is naar maatopleiding, maar zijn werknemers wel wil bijscholen én daarbij graag zijn kmo-portefeuille inzet.

Een bedrijfsopleiding boeken kan nog steeds, maar met ons open aanbod van kortlopende opleidingen, certificeringen en bijscholingen kunnen we de gekende business-kwaliteit leveren op kleine schaal. Laat je inspireren door ons aanbod en schrijf nu alvast in!

Ontdek het nieuw opleidingsaanbod!

Veilig omgaan met elektriciteit

Komen je collega’s regelmatig in aanraking met elektriciteit? Voorkom bedrijfsongevallen en bereid je werknemers voor op het behalen van een BA4/BA5 bekwaamheidsattest.

Bevoegdheidscertificaat BA4
Bevoegdheidscertificaat BA5

 

Update je IT-collega’s

Draai volgende maand eens de rollen om en voorzie je IT-collega’s van een heuse update. Zo kunnen ze vanaf september bij SyntraPXL business hun Cisco CCNA-Certificering 200-301 v7 behalen. Een absolute must voor elke IT professional!

CCNA-Certificering 200-301 v7
Netwerkautomatisatie met Terraform

 

Een must voor je HR-officers!

Eind september organiseert SyntraPXL business samen met Liantis een exclusieve HR-update. Onze kennisexperten staan stil bij recente evoluties op sociaaljuridisch vlak en vertellen hoe je ze meteen in de praktijk kan toepassen.

HR-update met Liantis
Basisopleiding HRM
Onboarding in de praktijk

 

Ondersteun je leidinggevenden

Laat je leidinggevende collega’s proeven van nieuwe agile managementtechnieken en laat ze hun teams volgende maand nog beter aansturen met nieuwe managementvaardigheden.

Basis managementvaardigheden
Introductie agiletechnieken
Agile scrummaster

 

Train je logistieke collega’s in BREXIT-protocol

Brexit zorgt voor heel wat logistieke gevolgen in het Vlaamse bedrijfsleven. Zorg ervoor dat je collega’s op de hoogte zijn van de laatste wetten en operationele protocollen. Na deze opleiding kunnen je werknemers zelfstandig douanetechnische opdrachten uitvoeren.

BREXIT en de gevolgen voor mijn bedrijf

 

Maximaliseer je marketing!

De marketingwereld is niet alleen een brede discipline. Ze verandert ook nog eens razendsnel. Hou met deze opleidingen je marketingcollega’s op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun werkveld.

Introductie online marketing
Analyseren met Google Data Studio
Sociale Media Management

 

Heb je nog vragen of is er iets onduidelijk?

Contacteer ons