Alle opleidingen uit ons opleidingsaanbod kunnen georganiseerd worden op maat van uw bedrijf
Neem hier contact op met uw opleidingsadviseur.
6 uur
€256,20(excl. btw)
Houthalen-Helchteren

Steeds meer aannemers hebben een VCA-certificaat nodig. Via deze opleiding kunnen leidinggevende medewerkers een basiskennis van veiligheid opbouwen. Via een examen kan een attest behaald worden dat 10 jaar geldig blijft.

48 uur
€545,45(excl. btw)
Genk T2-campus

AutoCAD van Autodesk is al meer dan 25 jaar wereldwijd de marktleider op het gebied van 2D en 3D CAD Design. Goede CAD-tekenaars vinden werk in een brede waaier van sectoren.

9 uur
€161,16(excl. btw)
Genk T2-campus

Hoe schrijf je zakelijke mails, blogs, teksten en verslagen die toegankelijk zijn en je boodschap correct weergeven? In deze cursus leer je om op een verbindende manier schriftelijk te communiceren.  

21 uur
€326,45(excl. btw)
Genk T2-campus

Hoe werf je een eerste werknemer aan? Wat doe je met thuiswerk? Hoe zit het met het verloningspakket? Het zijn vragen waar elk groeiend bedrijf vroeg of laat een antwoord op moet vinden.

uur
€243,80(excl. btw)
Genk T2-campus, Hasselt

Leer de talenten en competenties van uw kandidaat ontdekken en wat deze kan bijdragen aan uw organisatie.

66 uur
€822,31(excl. btw)
Genk T2-campus

Zou je graag mensen begeleiden in hun keuze naar een nieuwe job of carrièrewissel? Dan is dit de opleiding voor jou! Steeds meer mensen zoeken actief een carrièreboost of -switch, gaan opnieuw aan de slag na (langdurige) ziekte of vinden hun draai niet meer op de arbeidsmarkt.

Pages