Alle opleidingen uit ons opleidingsaanbod kunnen georganiseerd worden op maat van uw bedrijf
Neem hier contact op met uw opleidingsadviseur.
48 uur
€545,45(excl. btw)
Genk T2-campus

AutoCAD van Autodesk is al meer dan 25 jaar wereldwijd de marktleider op het gebied van 2D en 3D CAD Design. Goede CAD-tekenaars vinden werk in een brede waaier van sectoren.

28 uur
€206,61(excl. btw)
Genk T2-campus, Maaseik

Werk aan je assertiviteit & sociale vaardigheden in 7 krachtige lessen. Op een interactieve en ervaringsgerichte manier krijgt je tal van communicatievaardigheden onder de knie.

36 uur
€206,61(excl. btw)
Genk T2-campus

Ben jij ook benieuwd hoe je van een groep een team kan maken? Of ben je op zoek naar methodes om medewerkers blijvend te motiveren? Elke dag willen we immers met een team medewerkers de juiste doelstellingen bereiken, en elke dag levert dit weer nieuwe situaties en problemen op.

9 uur
€161,16(excl. btw)
Genk T2-campus

Hoe schrijf je zakelijke mails, blogs, teksten en verslagen die toegankelijk zijn en je boodschap correct weergeven? In deze cursus leer je om op een verbindende manier schriftelijk te communiceren.  

21 uur
€326,45(excl. btw)
Genk T2-campus

Hoe werf je een eerste werknemer aan? Wat doe je met thuiswerk? Hoe zit het met het verloningspakket? Het zijn vragen waar elk groeiend bedrijf vroeg of laat een antwoord op moet vinden.

uur
€243,80(excl. btw)
Genk T2-campus, Hasselt

Leer de talenten en competenties van uw kandidaat ontdekken en wat deze kan bijdragen aan uw organisatie.

Pages