Alle opleidingen uit ons opleidingsaanbod kunnen georganiseerd worden op maat van uw bedrijf
Neem hier contact op met uw opleidingsadviseur.
18 uur
€322,31(excl. btw)
Genk T2-campus

Wil je beelden voor publicaties of webtoepassingen corrigeren en aanpassen? Photoshop is een van de belangrijkste pakketten binnen de grafische wereld. Het biedt enorme mogelijkheden in combinatie met een digitaal fototoestel.

18 uur
€322,31(excl. btw)
Genk T2-campus

Wil je illustraties ontwerpen? Dan kan je niet heen rond hét programma van grafici wereldwijd: Adobe Illustrator. Je kan het vergelijken met een elektronische tekendoos, voorzien van tools voor het maken van allerhande afbeeldingen.

Geen data beschikbaar

Adobe After Effects is de industriestandaard voor postproductie. Til je videomontages naar een hoger niveau met deze onmisbare software. In deze intensieve opleiding ga je 4 dagen lang aan de slag met oa filmtitels, visuele effecten en overgangen.

Geen data beschikbaar

In deze opleiding leer je aan de hand van gratis beschikbare software, op een eenvoudige manier de basis van HTML en CSS om een eigen leuke website te kunnen maken.

Geen data beschikbaar

InDesign is één van de revelaties uit het Adobe-gamma. Het pakket heeft heel wat te bieden en belooft, zeker in de versie CS, een ware standaard te worden in het wereldje van de pagina-opmaak en layout.