Alle opleidingen uit ons opleidingsaanbod kunnen georganiseerd worden op maat van uw bedrijf
Neem hier contact op met uw opleidingsadviseur.
15 uur
€326,45(excl. btw)
Hasselt

Bij elke nieuwe aangifte van de personenbelasting worden we geconfronteerd met nieuwe regels en nieuwe codes. Ook dit jaar weer. Zie ook jij het bos door de bomen niet meer?

15 uur
€475,21(excl. btw)
Hasselt

Wil je leren om op zeer efficiënte wijze een managementrapport op te stellen, volledig geautomatiseerd en makkelijk te vernieuwen?

15 uur
€409,09(excl. btw)
Hasselt

Voor een ondernemer is het vanzelfsprekend dat de eigen balans en resultatenrekening geen geheimen mag hebben. Maar de behoefte of noodzaak om financiële informatie te begrijpen beperkt zich niet uitsluitend tot deze ondernemers.

12 uur
€351,24(excl. btw)
Hasselt

In de huidige tijden is het van groot belang een juist en correct idee te hebben wat de financiële toekomst brengt. Deze opleiding gaat dieper in op het belang van budgettering en forecasting als financiële vertaalslag van de ondernemingsstrategie.

 

Geen data beschikbaar

Wie of wat is een business controller? Een business controller voorziet het management van een bedrijf van brede input en advies, zodat de directie strategische beslissingen kan nemen en de structuur van de organisatie kan optimaliseren.

Geen data beschikbaar

Als professional weet je perfect wat je beroepshalve moet doen. Je wil jouw financiën steeds op orde. Daarom is het belangrijk dat je inzicht hebt in de werking van de BTW. Wat moet je betalen? Kan je steeds alle BTW recupereren? Welke zijn de belangrijkste uitzonderingen?

Pages