SYNTRA BUSINESS ZKT. BUSINESS (MET LEERGOESTING)

4 KMO’s gezocht voor transformatie tot ‘lerende organisatie’

SYNTRA business biedt vanaf eind september een unieke kans aan 4 KMO’s om zich om te vormen tot lerende organisaties. Het gaat om een nieuw project waarbij we door middel van intensieve begeleiding een nieuwe leercultuur binnenbrengen op de werkvloer. We doen dit éénmalig op maat en rekening houdend met de specifieke eigenschappen en eisen van jouw onderneming.

Hoe word je “lerend”? Lerende organisaties zijn in staat om het volledige potentieel van alle medewerkers aan te spreken en continu te ontwikkelen. Individuen, (zelfsturende) teams en de organisatie als geheel leren om zich constant aan te passen aan de nieuwe vragen en tendensen van de markt. De verantwoordelijkheid bij lerende organisaties om continu beter te worden ligt niet enkel meer bij de top, maar bij elk teamlid dat gedreven is om het onmogelijke mogelijk te maken. Dit creëert synergie en ontgrendelt een enorme hoeveelheid creatief en innovatief vermogen. Typerend voor dit soort organisaties is dat de organisatiestructuur en -cultuur veranderd is met als doel constant te leren, te co-creëren en te transformeren. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat lerende organisaties een enorm concurrentievoordeel hebben!

Ben je benieuwd hoe je het leer-en innovatievermogen van je onderneming verhoogt en wat de omslag naar een lerende organisatie voor jouw bedrijf kan betekenen? Schrijf je dan in voor één van de ontbijtsessies waarin we je alles over dit traject vertellen.

Ontbijtsessies:

Dinsdag 22 september 2020

8u – 10u
Campus Hasselt
G. Verwilghensingel 40
3500 Hasselt

Donderdag 24 september 2020

8u – 10u
T2-campus Genk
Thor Park 8040
3600 Genk

Inschrijven