Winteropleidingen 2021 - 2022

Onze winteropleidingen, daar kan je op bouwen!

​Tussen 1 december 2021 en 31 maart 2022  kunnen jij en jouw medewerkers je bouwskills weer verbeteren én verbreden tijdens de winteropleidingen bij SyntraPXL business. Samen met Bouwunie Limburg organiseert SyntraPXL business professionele, kortlopende opleidingen en bijscholingen voor de bouwsector.

160 opleidingsuren zonder loonkost

De koude wintermaanden vormen de ideale periode voor bouwarbeiders om hun competenties aan te scherpen. Zij kunnen via Constructiv een winteropleiding volgen. Deze opleidingen gaan door tijdens de werkuren en de duurtijd ervan is beperkt tot 160 uren per winterperiode. De arbeider dient dan werkloos te zijn gesteld wegens slecht weer.

→ Als werkgever betaal je geen loonkost wanneer je arbeider opleiding volgt

→ Eventuele examen- en certificeringskosten blijven wel ten laste van het bouwbedrijf

→ Per opleidingsdag (8u) ontvangt de bouwarbeider bovenop zijn werkloosheidsuitkering en aanvullende vergoeding bouw, een opleidingspremie van €40

 

Gebruik je KMO-portefeuille!

Wil je jouw arbeiders deze winter bijscholen en daarbij je KMO-portefeuille gebruiken? SyntraPXL business is erkend als opleidingsverstrekker door de Vlaamse overheid. Gebruik bij het boeken van een winteropleiding je KMO-portefeuille en krijg tot 30% van de opleidingskost terug.

Wist je dat je onderneming mogelijks ook beroep kan doen op sectorfondsen? Ontdek hier meer subsidiemogelijkheden en vraag subsidieadvies van onze specialisten. 

Ontdek 4 subsidiemogelijkheden

Heb je nog vragen of is er iets onduidelijk?

Contacteer ons